Sponsoring:

Connecting Hearts is een Nederlandse stichting die zich ten doel stelt kansarme kinderen en ouderen over de hele wereld, ongeacht nationaliteit, religie of afkomst, door middel van kleinschalige projecten, te voorzien in hun primaire levensbehoeften met inbegrip van onderwijs.

De stichting is in 1996 opgericht naar aanleiding van een reis door India van Elisabeth Colenbrander om te onderzoeken of ze in dit land daadwerkelijk hulp kon bieden. In de daaropvolgende jaren kwam ze tijdens haar reizen door India in contact met verschillende projecten, waarvan er op dit moment een aantal financieel worden ondersteund.


Hoofdpagina De Stichting Sponsoring Contact India Nieuws Gastenboek Folder Folder Kerkinactie Lepra Stichting NCDO Jacobushoeve Stichting H.A.N.D. Thuisfront Braem Wilde Ganzen SKKB

Het uitdelen van voedsel aan de armen rondom Puttaparthi

In de afgelegen dorpjes rondom Puttaparthi in India worden wekelijks 2-3 maal per week voedsel pakketten uitgedeeld. Dit wordt mogelijk gemaakt door donaties van de Connecting Hearts aan een lokale organisatie.

Dit project is ontstaan doordat Connecting Hearts in contact kwam met Anyi, die leiding geeft aan verschillende charitatieve instellingen.

Hier in het midden Anyi, degene die weet waar voedsel nodig is.