Sponsoring:

Connecting Hearts is een Nederlandse stichting die zich ten doel stelt kansarme kinderen en ouderen over de hele wereld, ongeacht nationaliteit, religie of afkomst, door middel van kleinschalige projecten, te voorzien in hun primaire levensbehoeften met inbegrip van onderwijs.

De stichting is in 1996 opgericht naar aanleiding van een reis door India van Elisabeth Colenbrander om te onderzoeken of ze in dit land daadwerkelijk hulp kon bieden. In de daaropvolgende jaren kwam ze tijdens haar reizen door India in contact met verschillende projecten, waarvan er op dit moment een aantal financieel worden ondersteund.


Hoofdpagina De Stichting Sponsoring Contact India Nieuws Gastenboek Folder Folder Kerkinactie Lepra Stichting NCDO Jacobushoeve Stichting H.A.N.D. Thuisfront Braem Wilde Ganzen SKKB

Contact

Bent u geïnteresseerd in de activiteiten van de stichting Connecting Hearts neem dan gerust contact met ons op. Van de projecten die worden ondersteund zijn videofilms en foto's aanwezig. Wij zijn graag bereid een lezing te geven om onze projecten nader onder uw aandacht te brengen.

Bel, schrijf of mail naar :

Mevr. Elisabeth Colenbrander

Buizerdstraat 20

NL- 6971 VL Brummen

Tel. 0031 (0)6 10530827

E-mail elisabethcolenbrander@hotmail.com


Informatie over de stichting Connecting Hearts en haar projecten kunt u ook downloaden

U heeft de Adobe® Reader® nodig om het document te kunnen lezen.